Gilles Vermeersch
 

GILLES VERMEERSCH,
uw boekhouder aan huis.

Wie

Gilles Vermeersch, Boekhouder-Fiscalist BIBF. Erkend door het beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten sedert 2013. Afgestudeerd als bachelor Accountancy-Fiscaliteit Hantal (Katho/Vives) te Kortrijk sedert 2000.

Ik heb ervaring als boekhouder en als fiscaal raadgever bij diverse accountant kantoren ten dienste van kleine en middelgrote ondernemingen. Daarnaast heb ik ervaring in audits en in controle opdrachten als assistant-auditor bij een bedrijfsrevisor ten dienste van grote ondernemingen.


Beroepstitel

Vennoot en zaakvoerder van GVBF burgerlijke vennootschap ovv BVBA
Erkende rechtspersoon BIBF, sinds 26 maart 2013
Erkend Boekhouder-Fiscalist BIBF, sinds 7 februari 2013


Ervaring

Ruim 18 jaar mocht ik de wondere wereld van het boekhouden in al zijn facetten beleven. Daarvan was ik 10 jaar als dossierbeheerder werkzaam in twee accountant kantoren in Waregem. In combinatie met het voorgaande was ik gedurende 3 jaar werkzaam als assistant-auditor bij een bedrijfsrevisor in Waregem.

Daaropvolgend was ik bijna 5 jaar werkzaam als dossierbeheerder op zelfstandige basis bij een accountant kantoor in Sint-Denijs-Westrem.

Momenteel heb ik mijn eigen boekhoudkantoor in het centrum van Halle.  


Beroepsorganisatie

Lid van het BIBF
Gilles Vermeersch - BIBF 30122540

 

Visie

 

De tijd dat uw boekhouder louter de facturen en bankuittreksels verwerkte en u per slot van rekening een goed of minder goed rapport uitdeelde, is voorbij.

Als boekhouder wordt er tegenwoordig meer verwacht: een partner die met u meedenkt en voor uw boekhouding zorg draagt.  Een rechterhand die anticipeert en u tijdig bericht over alle nieuwigheden in het boekhoudkundig en fiscaal landschap, welke voortdurend in verandering is.  De fiscale creatieveling die voor u achter de schermen werkt en u in goede maar ook in minder goede momenten bijstaat. 

Ik richt mij tot particulieren, starters, ondernemers, vrije beroepers en bedrijven in het algemeen.  Iedere klant verdient mijn professionele en gedegen aanpak van zijn of haar dossier.